::my followers::

Sunday, October 30, 2011

nak tutti fruitti

salam guys..
i am officially home last night. wallaweyyhhh!
proudly announcing that i passed the AutoCAD 2011 Certification Examination. :)
dan inche jimmy pun lulus juga dengan markah yang lagi tinggi okay. tapi tak mengapa..sebab mesti la lelaki kena lebih dari perempuan kan? *nak sedapkan hati*
lagipun..lebih satu soalan je dari aku. *lagi nak sedapkan hati*
hahahaha


disebabkan dia dah lulus exam tu, aku kena belanja dia tutti fruitti. well, actually i just promised him an ice cream without mentioning what type of ice cream. hailaaa..hahaha
bila dia dah mentioned tutti fruitti, and tiba-tiba pulak tengok video klip Najwa Latiff tu dorang date dekat tutti fruitti..lagi la teringin. uwaaa.. i want tutti fruitti. tapi kat area seremban ni mana ada lagi. kat Bangsar dengan Times Square je yang aku tahu ada. bila search kat website dia..


Perak. Medan Gopeng, Ipoh - opening soon
Negeri Sembilan, Seremban 2 - opening soon
Selangor, Bukit Tinggi - opening soon.









tak mengapalah. cam tu aku pergi ice room jela kat PD tu haa.. :)

4 comments:

Cik tikah said...

TF mahallah dear =.='

cIk cUmIe said...

tapi teringin..huhu

AthirahBahrum said...

hahahahahaha.. buatlah sendri akk an terror memasak ;p

cIk cUmIe said...

boleh pulak an ak nak wat sendiri benda alah ni..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...