::my followers::

Tuesday, January 18, 2011

setelah lama menyepi..

salam guys..
lama dah tinggalkan blog sayang ni..
bersawang-sawang dah..
start je semester baru ni..terus kelam-kabut sket.
dengan perasaan malas yang melanda..haihhhh
kenapa mengapa dan bagaimana cik cumie menjadi semakain malas ni???
oh tidakkkk....


last week pergi trip ke kL
studio trip..
terkejut jugak sebab awal-awal semester dah ada trip.
tapi dah lecterer kata macam tu takkan nak di lawan kan???
nanti di cop student derhaka..
tamau mak nyahhhhh oiii...
hahaha
maaf la..entri yang agak meroyan sikit.
bahana terlampau pressure..
ye ke terlampau pressure?
tipu ni...mana ade..
malam tadi da meroyan dekat studio.
hahahaha
bengong tol dak-dak kelas aku..tak bole la tengok cik cumie ni senang hati sikit.. mesti nak di usik. nak pulak afnan dengan yasser. heeeee


trip ke kL last week, berpusat di bukit bintang ye kawan-kawan.
tapi kitorang bermalam kat brisdale hotel..chowkit je.
tengok teater kat Lot 10 tu..
someone who'll watch over kot title dia..
aku tak paham sebab aku lalok je dalam tu..bahana tak cukup tidur siapkan assignment sketches on site malam sebelum tu.
segala mall dekat BB tu kitorang jelajah tapi sebab buat kerja okay..
sape pandai mencilok masa tu dapat la shop kejap.
dari pavi masok farenheit, gi times square, Lot 10, ari last pergi the curves.
huihhh..memang nak juling mata tengok signboard SALE merata-rata.
tapii..sob sob
kerja tak siap tak boleh la nak shop..
T.T
paling best masa dekat monorel station. kitorang ada 8 group aw.
setiap group dah di tetapkan transit kat station mana.
group aku yang ada rara,lya,ath,kj,gee and nina dapat stesen bukit nanas.
berterbangan la kitorang dekat stesen bukit nanas tu.
macam artis jalanan dah gaya. mat-mat salih yang lalu pun snap-snap pic ktorang. keh keh keh.
kutkan on site ktorang tak boleh snap-snap taw..tapi pedulik hape.
bukan lect ade an. skali kantoi plak..tengah syok2 snap-snap, lect sampai.
nasib tak kena fire. 
*tunjuk gigi*


paling best i got someone who took a good care of me there..
*muka malu-malu*
hahahahha
thank to you dear.
even kome kadang-kadang wat aku menyirap jewk.


sekian, wassalam!



3 comments:

cik teynteyn said...

da jumpe someone eh ? wahaha~

nadzirah.zulkepli said...

rinduuuuu~

sissyira said...

salam

take ur time...

ziarah rakan yang saya follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...