::my followers::

Friday, August 5, 2011

at last he's gone..

assalamualaikum peeps..
hari ni, 5 Ogos 2011.. my dearie little bro dah berangkat ke kolej. 
hahaha..aku pulak yang sedih lebih-lebih. tadi call ibu..tengah daftarkan dia kat melaka sana.
tu pukul 2 tadi..ni maybe ibu dengan ayah dah balik pD. sedih laa..at last dia pergi pun. tinggal la ibu dengan ayah je kat rumah tu. dia dah la tak pernah stay away dari rumah. uwaa...sedihnye. 
*kakak yang over plak aku ni*
mestilaaa..he's my only brother okay!


"dah ready ke nak duk sana?"
"dah laa."
"watpe ni?"
"tengah daftar nak masuk bilik"
"dah jumpa member?"
"baru je daftar kak long..nanti jumpa laa"
"barang sume dah cukup ke?"
"dah..barang sume dah beli daa.."
"jangan nangis tau..hahahaha" *padahal aku yang nak nangis masa tu*
"laa..orang dah besar laa..bukannye tak boleh balik pun"
"k laa..bg hp kat ibu. take care. belajar rajin-rajin."
"okay..thanks."


see..aku yang banyak tanya kan? hee..how is he now?
dah jumpa kawan ke tak? okay ke tak?
risau.risau.risau. 
ni baru adik..tah nanti kalau anak aku masuk kolej, lagi aku kalut kot. 
hahahaha..


to my dearest little bro,
belajar rajin-rajin okay..jangan malas-malas and jaga your attitude. we all love you.. :)


p/s--> silap-silap tiap-tiap ari aku call dia. haishhh.

2 comments:

nadzirah.zulkepli said...

:') kemslm kt ekal, ibu n ayah k? ekal dpt mane? smpikan pesan blaja rajin-rajin kt die k? :)

cIk PikA said...

heheh,, adik ko ok kot.. insyaALLAH.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...