::my followers::

Sunday, September 8, 2013

New semester in a new environment

Assalamualaikum peeps,

Lagi sebulan aku meninggalkan blog ni tanpa berita. so sorry..been very busy all this time. Now I'm officially a student again. Even dah biasa duduk hostel but still, bila dah lama kat rumah..once kena berpisah semula dengan parents and katil tercinta, sedih jugak. Tapi alhamdulillah I got my former classmate in Perak as my new roomates here. Plus, ada sorang kawan jimmy dari perak jugak tapi dulu dia kos lain. Best Student Town Planning okay. so lepas ni ambil aura dia nak jadi best student. hahahaha.

Aku stay kat Kolej Anggerik, bilik okay..lebih kurang macam bilik berempat dekat Seri Iskandar dulu. Tapi..aku tak berapa suka toilet kat sini. Macam setting movie Dark Water. You know what I mean kan? it's a bit scary and old. Tempat basuh baju dia..aku rasa aku tak sanggup nak letak baju aku atas tempat basuh tu. Macam berlumut and kotor. I guess, kena ajak budak aras bergotong royong cuci toilet sampai berkilat. baru 22 jam kat UiTM Shah Alam ni. Tapi alhamdulillah aku jenis tak kesah pasal tempat baru. so I can sleep soundlessly even baru first time. ingat lagi member semua jealous sebab aku jenis letak kepala kat bantal terus lelap. haha. kalau mereka-mereka tu jenuh nak guling-guling kiri kanan baru boleh tidur. 

bila teringat perak, teringat ada dua kali je duduk bilik yang happening. first masa part one. bilik dengan mimi and mas. and then bilik lea, cip, ain and asma. aku menumpang je kat situ. kira pendatang haram la but still kitorang mesra gitu. ish rindu mereka semua. esok daftar kat fakulti pula. hope semua berjalan lancar lah ye. bersyukur dapat peluang sambung belajar ni. Later I'll update pasal life and my works here. 

thanks for reading guys. :)

P/s---> mula-mula nak attach gambar, tapi jadi malas pulak. sorry!

4 comments:

Nina~ said...

good luck dgn your new sem. btw feel free to visit my blog :) nice to meet u.

Dayat Lucas said...

hye hye... dayat dh follow... follow dayat balik ehhh.... nice blog...keep it up :)

Fanara Levyu said...

selamat masuk sem baru...
selamat berkenalan...hehe. :)btway..nice blog heeee :D

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...