::my followers::

Sunday, May 20, 2012

3 minggu lagi.

assalamualaikum guys!


aku ada berita sedih! cuti dua bulan kini tinggal lagi tiga minggu. entahlaa..wa sendiri pun tataw wa sedih or happy sebab cuti wa sudah mau habis.
memang la kadang-kadang rasa bosan. tapi kadang-kadang seronok jugak relax macam ni kat rumah. 
all the research for next semester dah ada. tak semua tapi ada la. and another TAPI, satu pun aku tak baca lagi. malasssssssss sangat-sangat. some of my friends siap buat artwork time cuti lagi. banyak pulak tu. sampai boleh buat album kat fb. all i got are the pictures of cookies and cake i've baked. hahaha 
kadang-kadang, i've been talking to myself. 


"eh. kau ni budak archi ke budak kulinari? pi baca buku sana. sibuk baca resepi. "


stress. i think i should start my study tonight. tapikan..sebenarnya dah lama dah aku cakap macam ni dekat diri sendiri. tapi i usually end up


 "esoklahhhh..cuti banyak lagi"


ahhh..apa-apalah. for those uitm students. 3 weeks more! pejam celik pejam celik. sekejap sangat!
to adik-adik yang baru nak masuk u. anda dialu-alukan. but selalunya..what sucks about being a first semester student is, ORIENTASI. muahahaha. tapi takpe, seminggu je pun. 







3 comments:

jaakechik said...

jaa dtg follow sini

Azhafizah[フィザ] said...

biasalah camtu kan..bile cuti panjang makin panjang malasnye..hehe..selamat kembali ke U dan selamat enjoy sem baru.UiTM di hatiku ^__^

ATHRHB said...

tapayah nak sedih sangat lah kak oiiii hahahahahaha... leh jumpa jimmy shanley. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...