::my followers::

Friday, July 2, 2010

last entry

selamat pagi..huhu
hari ni nak gerak dah sebab tu tak tido balik. OMG, aku tak siap kemas lagi actually.
sebab malas. malas nak balik sri iskandar. dalam erti lain TAK MAHU balik ke sri iskandar.
pagi tadi ibu tanya "dah siap kemas?" aku diam je pastu angguk padahal belummmm.
"pandai la dia..dah besarkan anak ayah," sampuk ayah. whoaa..i loikeee ayah!


urghhh..isnin ni dah start kelas. aduhai..terasa lemah je. tapi tak pe lah. nanti dah sampai sana rasa tak nak balik pulak. sebab malas packing barang. dah packing kena unpack pulak. how i hate thissss.
okaylah..i'll miss home so much.big time.hands down.


nanti mesti rindu nak masak-masak (kalau dapat kolej, tak ada chance la)
nanti mesti rindu tilam dan bantal dekat rumah
nanti mesti rindu dekat novel-novel dekat rak
nanti mesti rindu internet yang super duper laju ni (wireless selalu lembab dan broadband juga)
nanti mesti rindu nak tidur 9 jam sehari. hahaha
for sure mesti rindu semua dekat rumah


inche blog, saya masih ada sehari lagi dengan awak. ini cuma entri akhir dari rumah.
lepas tu saya pun akan abaikan awak seketika. mungkin berminggu atau berbulan.

5 comments:

nadzirah.zulkepli said...

all the best,
n take care. ;)

~cUmIeChIqI~ said...

Sure will.. :))

Lina_Lin said...

aduhai..
cian inche2 blog..
kne tinggal eh..
ta dpt nak bce blog ko ag..
bye2..tc..kimslm at ema kuh~

izzah said...

gd luck ok..:)//
after dis dh wat en3..dtg r jenguk bg tahu kami2 di alm maya ni..hehehe

~cUmIeChIqI~ said...

lina_lin: sudah bgtaw dy!
izzah: tengs..gud luck too u too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...