::my followers::

Saturday, July 3, 2010

tak seperti jangkaan

cik cumie dah sampai uitm sri iskandar..
memandangkan ada masa terluang dan internet yang agak laju ni
mari kita bersembang dari merenung siling bilik kat kekwa 1 ni.
ahahaha


pagi tadi gerak pukul 8.30 camtuh. on the way tengok permandangan kat luar
aku kalau travel memang suka diam sambil tengok luar tingkap. habit sejak azali.
on the way to sri iskandar, jumpa 'kawan-kawan' lama
wodyetia bifurcata, cyrtotachis renda, tectona grandis, licuala grandis, acacia mangium, acacia auriculiformis, ixora sunkist, cinnamomun iners, itu jela pokok-pokok yang aku masih kenal.
hahaha
otak sudah berkarat beb cuti dua bulan melayan mukabuku je.
dah sampai sini mula la menggedik teringin nak makan macam-macam
chicken chop la..big apple la, satay kajang la. gedik laaaa encik nafsu nihhh!
tapi tak apa, jap lagi cik nemo yang cumel balik bawa big apple untuk cik cumie yang cumel jugak.
ow yeahh.


apa nak buat ni?? tidur lah
nak unpacking malas pulak. saya tak suka unpack barang.
esok mau pergi jalan-jalan ke ipoh la.
cari kasut. kasut sahaja okay?
janji! ngee~

3 comments:

Lina_Lin said...

betul ker kasut jek?
dekat eh dgn ipoh sri iskandar?
stesen ktmb ipoh dkt x?

~cUmIeChIqI~ said...

Hehe..xla weyh. Mcm2 da ak bli. Ngee~

~cUmIeChIqI~ said...

Hehe..xla weyh. Mcm2 da ak bli. Ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...