::my followers::

Tuesday, November 13, 2012

langit tak selalu cerah

assalamualaikum guys.

quick update about my birthday semalam. actually nak buat panjang berjela tapi sekarang tengah mood berkabung. sebab anak kucing aku yang Mok tu. (sila lihat entri sebelumnya kalau nak tahu) dah tak ada. veterinar call tengah hari tadi dalam pukul 1.20 camtu informing that they can't save her. letak telefon terus nangis. lepas tu tidur. petang ambil Mok yang dah mati dekat klinik. sedihnyaaa..

here's my birthday cake semalam. i made it on my  own. dah besar panjang ni tak adalah diraikan. I am more to meraikan kedua orang tua saya. thanks ibu and ayah sebab jaga kak long selama ni. I love you guys so much.
sushi. ni pun buat jugak. :)

my dream cake. alhamdulillah jadi macam yang diingini. :D

rainbow cake. 5 lapis je yang larat nak bakar. :p
 i was so happy semalam. sebab apa yang diingini semua dapat.

direct call from my bestie who's in Mesir

 endless birthday wishes from family and friends through call, messages, fb, and twitter.


 a birthday wish from inche jimmy through a custom made postcard posted on my fb wall. :)



 sepasang telekung cantik dari ibu. :)


 Mok pun semalam dah hantar pergi klinik. i was hoping she'd be alright.


 two years engagement with inche jimmy. :)


p/s--> minta maaf recent followers and sesiapa yang dah berkunjung ke blog saya ni. esok saya balas kunjungan anda semua ye. hari ni saya belum ada mood untuk berjalan-jalan. sorry. :(





8 comments:

Shakira Pathi said...

seronoknye birthday party dye :)
happy birthday :)

jimmy's said...

chill la syg :)

nur hayati said...

hepi belated bezday..may Allah bless u..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiknye kek, boleh order ni =p

happy belated birthday,,smoge ape yg diimpikn tcapai ye,amin

cIk cUmIe said...

@Shakira Pathi: thanks awak. :)

@jimmy's: i'm chilling rite now. :(

@nur hayati: thank you. aminn. :D

@NORSHAHFEZA HAMSAN: haha..terima kasih. aminn. :)

Eiqa Almond said...

Masih tak terlambat lagi nie nak wish, hehe HAPPY BIRTHDAY..! :D Sushiii aummmm..

ELFarahin said...

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/ainhaqis-giveaway.html

lala hermosaa said...

kek yang comel.. btw, hepi belated birthday

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...