::my followers::

Tuesday, November 27, 2012

Cik Lyeen's Giveaway

assalamualaikum!

hari ini saya join GA lagi. terima kasih Rai sebab tag saya. :)


uolls kalau nak join sila ke sini ye. :D

HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses | Syria Balqis/Roses | Shawl Half Moon Sakura | Shwal Half Moon Rose | Shawl Tiara | Shawl Sophie | Tudung Chiffon | Tudung Bawal Pelangi |Tudung Bawal Checkers | Tudung Bawal Beads | Tudung Bawal Printed | Syria Chiffon | Pashmina | Inner
klik sini kalau nak tengok hadiah.
SYARAT-SYARAT
  1. follow blog penganjur dan like pages para-para sponsor
  2. *ramai tau sponsor GA ni*
pemilihan pemenang dalam banyak kategori. so peluang nak menang tu memang tinggi. 

okay. so kat sini saya nak tag:
sekian. :)


23 comments:

cik nana said...

owhh best ni hadiah2 nye. thanks tag akk :) In Shaa Allah nanti join. ^^

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah banyaknye hadiah,,heheh eh name kite adelah,,heheh in shaa ALlah kalau lapang nnt join ye,thanx tau

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama..
jemput singgah dan tinggalkan jejak di blog sy pula :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

jom join segmen nie ..

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-anis-and-fareesha_27.html

Farhah Nurhanis said...

Assalamualaikum . Datang dari segmen yang sama . Jom ke blog Hanis pulak :-)

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Iezwa Wawa said...

Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

secret of us said...

salam..^^

datang + follow dari segment yang same..

Jom ke blog saya..
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

wawa said...

hai awak.. saya datang dri segmen yg sama.. jemput ke blog saya..
http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Syahira said...

drop comment here.....nice blog !! hehehe..

jom drop comment di entry sy ?tu kalau sudi lah... T_T
good luck yup ^_^


http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

Jojo Merah said...

harap kamu jadi lucky winner:)

http://inijojomerah.blogspot.com/

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

intan akma said...

Hai datang dari GA sama...saya dah follow awak..sudi-sudilah singgah blog saya...Gud Luck!

wana wazm said...

hye,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-adilla-shahirah.html

sahy said...

Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

nadz|rah said...

Hye! dtg dari GA yg sama. keep blogging n goodluck :D
jom singgah?

http://saiepnyesowg.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...