::my followers::

Monday, November 12, 2012

my girl sedang di selamatkan.

assalamualaikum. 

entri pasal Mok, my baby girl yang baru 8 bulan. :)
dah jumpa dia pagi tadi tapi keadaan dia semakinlah teruk. so bawak dia jumpa vet. kesian tengok dia tak mampu nak berdiri pun. luka-luka dia semua dah berulat. sebab semalam a whole dia she went M.I.A and tiba-tiba pagi tadi muncul depan porch belakang rumah tengah minum air. dia mengiau je sebab sakit kot. 

she can't even move her body :(

kena cucuk masuk air. wuuu

she need to stay there for a night.  doc nak stabilkan keadaan dia.

huu..sedih kena tinggalkan Mok kat sini. 

p/s--> lets get better soon okay baby. *aku memang suka bercakap dengan kucing sebab kami ada chemistry. muahahaha*

4 comments:

fifa alya said...

alolo..ciannya kat kucing tomei tu...

shazrina said...

same je cam adik kite ..ssayang sangat kat kucing ..tapi kite alergik kucing ar, athma ..huhu

Shakira Pathi said...

kesian mok :(

cIk cUmIe said...

@fifa alya: thanks. :)

@shazrina: ouh..kucing boleh menghilangkan tension. :)

@shakira pathi: ye..but now she's dead. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...