::my followers::

Wednesday, December 8, 2010

at last aku dapat anak!

assalamualaikum semua..huuu
da dua hari tak post entrikan? reasons..
semalam balik awal tapi penat sangat, so tido je sementara tunggu inche jimmy neutron balik. haa..ingatkan hari ni nak cerita pasal pengalaman kerja. tapi aku tiba-tiba ada benda lagi best nak cite kat korang..aku dapat anak! ye..anak la.


korangg..boleh tolong tak??
tadikan masa balik rumah, tiba-tiba ada anak kucing kat dapur. haiqal (my lil bro) cakap, kitten tu duduk dalam enjin kereta. tah mana la dia datang ek? takkan dari pasar dia ikut kitorang balik? dah tu duduk dekat enjin pulak tu.
dia sangat manja and bising! aku nak mandi pun dia nak ikut. nasib la kau betina. hahaha pastu dia suka maen urut-urut. pelik tak? hahaha..ada certain cats memang suka buat camni. aku pun tak paham. kalau dia duduk atas riba, dia akan tekan-tekan peha orang dengan paws dia. patu suka pulak tu maen keyboard. aku menaip, dia pun nak menaip jugak. 


*ishhh..keiko! tepi, jangan kacau!*


sibuk pulak si keiko ni..yeke nak bagi nama keiko?? ada siapa-siapa nak tolong sumbangkan idea? kitten ni betina..kut. hahaha..black fur and ada brown spots. kinda comot la..tapi aku tamau bagi nama comot. comot tu gelaran aku..hehehe given from my ex-roomate, mimi zahirah. owhh..rindu cik mimi.
comot jugak gelaran untuk cik nadnadd. hahaha
ish..anak kucing ni..sebok la jugak nak tekan-tekan keyboard. haihhhhhh. 
pics dia..sok la aku snap-snap sket. malas la makam ni..bia suprisee..LOL~


~nala
~sasa
~keiko
~kiki
~chipsmore


ni bukan kitten tu..ni sekadar hiasan.
heehhe tapi sumpah comel gila kucing niehh!


p/s--> apa la nama kau ye anak kucing? haihh =.=

6 comments:

nadzirah.zulkepli said...

sy undi KIKI!!! chipsmore tak bes. ;P kiki la. kiki la. heheh

~cUmIeChIqI~ said...

kiki?? hurmm..
*thinking*

.::: Princess MOMOY :::. said...

kiki la kiut =)

MY RECENT POST : Jom pegi Digi K-POP Live Concert di Malaysia

~cUmIeChIqI~ said...

ukei2..kiki la nama dia. tengs 4 da opinion :)

anis iriane said...

babe, i got some new names for the kitten, best nye ade kucing, grr.
;bubble
;apple
;chiclet
;itsy
;itty bitty kitty!
:))

~cUmIeChIqI~ said...

bubble sounds gud. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...