::my followers::

Thursday, December 9, 2010

at last you're nineteen :)

salam peeps..
hari ni 9 haribulan disember 2010.
hari ni hari apa?? hari ni hari cuti aku la.
hahahaha
tak la..hari ni burfday one of my strength. 






happy birthday to my dearest nadzirah zulkepli
you're now nineteen dear!! kita sebaya lahhh.. :)) 
people will simply believe you're nineteen while i don't get that much.
lucky youuu!!


susah taw bila orang mistaken how old is i am actually.
i often ask my friends 
how old is i am if they don't know me at first..
mostly said 16. waahhhh..younger-lahhh. :))
okayy..enough of how-old-i-am thingy.
entri ni khas untuk awak ye cik ikan buntal ku sayang.


mengikut hikayat cik nad ni, first time dia jumpa aku kat tangga blok A1 Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan.
duhh..actually aku tak perasan pun mak cik sorang ni masa naik tangga. yela..aku jenis tak kesah orang lain. lantak la sape-sape pun kat tepi-tepi jalan tu as long as you don't get into my way. aku memang jenis tak perasan orang. hehehe..i'm sorry. maybe sebab tu orang yang tak kenal aku cakap aku sombong. tee hee. :)
tapi..kalau hikayat aku, aku baru perasan dia bila aku dah masuk bilik tu. hahaha
aku ingat dia 'kakak' sebab dia sangat la matured dan besar berbanding aku yang kecik comel ni. muahahaha
*perasan kejap*
even kenal tak lama, tapi rasa macam dah kenal lama. sometimes we don't need a long time to treasure something good. she is way more better than some friends that i've known for years. :)
nad, thanks for all the good times and the bad times. sorry la iqa tinggalkan nad dekat kmns tu after one semester. iqa pilih jalan iqa tapi kita tetap kawan kan. semoga panjang umur and dimurahkan rezeki yeahh. wish you all the best in whatever you're doing :))
semoga bahagia dengan ENCIK ALADDIN ye. LOL~


nah..blueberry ciskek
muahahaha
sorry, jauh la..
later i'll figure it out camne kita nak jumpa ea..


p/s--> tak sangka nad lagi muda rupanyer..hikhikhik
          she's my bestfriend, break her heart..i'll break your face :)

2 comments:

aienzcruzzle said...

nice blog..jemput singgah blog saye..
http://aienzcruzzle.blogspot.com/

~cUmIeChIqI~ said...

tengs..sure. i'll visit u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...