::my followers::

Thursday, December 16, 2010

terima kasih daun keladi :)

hohoho..salam semua.
hari ni cik cumie bercuti dan bersantai di rumah saja.
macam-macam plan semalam tapi last-last semua cancel. :(
tak pelahhhh..rest kat rumah je. tee hee.
first of all..thanks a lot to inche saiazuan yang telah menjadi follower ke-100
blog ini. 
*clap clap clap*
hahaha..
orang lain blogging dua bulan je followers da beratus.
aku dah bertahun..erk, setahun la baru dapat 100. 
sebab blog ini hanya 'bernyawa' waktu cik cumie cuti semester..wahaha
sumpah bz weyhh..
esaimen belambak..tak tido malam wat board.
nak colour satu a3 pun berjam-jam lamanyer.


*alasan penyedap hati* bhahahaha


to inche saiazuan, as promised, nah award untuk awakk..
terima kasih ye jadi follower saya.
and to other followers..i'm working on an award for you guys..
rajin-rajin la jenguk sini yer..tolong sapu-sapu sawang ke.
:))



p/s--> simple je award ni..tak ada bling-bling pun. 
          tapi cik cumie ikhlas taw. ^.^
          hehehe
          simplicity is beautiful. am i right?? LOL~

3 comments:

MIMIE AIZA said...

tahniah2 :)

cIk cUmIe said...

tengs :)

saiazuan said...

hehe thanks.. :D

http://eleventx.blogspot.com/2010/12/to-cumie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...