::my followers::

Friday, December 3, 2010

double happiness! :))

assalamualaikum kalian..
hari ni mood cik cumie baik-baik aje..
ibarat bulan jatuh ke riba. wahahahaha
firstly sebab petang tadi dapat parcel dari cik nad nadd.
tengs ye nad for the gift and novels.
comel gila mug 'underwater' tu..
ada 2 ekor ikan buntal dengan sotong yang timbul-timbul.
comel gila!!!


erk..seperti biasa. ingat pesan inche jimmy. comel tak gila. okay tukar kat situ guna word sangat. jadi..comel sangat!


*jakun tak pernah jumpa*


sebab yang kedua..ingat tak dua hari lepas aku pergi mintak kerja?? haa..konon-konon cam konfiden jela tak dapatkan sebab aku pi cakap aku cuti lagi sebulan je. lepas tu orang tu cakap kalau girl before aku tu tak datang, baru dorang contact aku. jahat jugak kan aku, pi doa mintak-mintak akak tu tak datang so that dorang boleh amek aku. muahahaha
dengan bangga lagi penuh semangat aku nak umumkan aku dapat kerja tu. tak sangka pulak dapat kan. sebulan je pun. tapi alhamdulillah..esok boleh start dah. kerja apa?? haaa..tu kena tunggu dulu. tak suprise la kan bagitaw sekarang. hehehehe..




p/s--> lalalalalalalala.. *sambil lompat-lompat*




5 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah wah wah
dapat gift eyh
momoy kalau bab2 novel really adiected ngan novelis ramlee awang mursyid
MY RECENT POST: Pelaburan baru dalam AHB ?

~cUmIeChIqI~ said...

owhh..cumie ske novel ramlee awang murshid jugak.
plg xleh lupe bagaikan puteri dgn smbungan2 dy tu.
hhehehe

izzzati radhiah said...

happynye die..happy for you r..hehehe:)

nadzirah.zulkepli said...

weee~~ dapat keje! congrats. keje elok2 naaa. jgn salu ngulau je. hekhek. again, sori tade note. im happy if you happy darl! <3

~cUmIeChIqI~ said...

izzah: tengs..hehehe
nad: tengs 4 da mug.comel gile!!
ikn buntal timbul2. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...