::my followers::

Wednesday, December 1, 2010

here..alone..and lonely..lonely la sangat!

good evening guys..
lately semakin dan semakin 'rajin' nak post entri.
tak taw la kenapa weyh..penyakit M datang melanda.
hari ni 1 disember dah. lagi 30 hari je nak bersantai dekat rumah. lepas ni buka sem januari ni cik cumie kembali jadi zombie kg. pisang la ye. hahaha
part 3 in diploma of landscape architecture, UiTM Seri Iskandar. confirm bz.
sem depan tiga studio. mau tak cukup tanah nak menapak.
1,2,3,4,5,6,7,8,9..haa..9 hari lagi result pun keluar. sumpah cuak weyh. ble ingat balek suasana dalam dewan exam tu. sumpah menyesal. bole plak tido, layan muvee dari study, last-last menganga je dalam dewan tu. exam kul 8 pagi, kul 12 tgah malam baru nak start baca plant materials eh? before tu, tido, jalan-jalan, goss2 sket. padan muka. heeehhhh! tapi kalau tang CTU dengan BEL tu ampun sket la sebab aku sibuk siapkan final project dulu. hehehe
kolej pun macam tak dapat. yela..sape suruh liat nak pegi aktiviti kolej??
mana ada malas, i bz taw. u ape taw.
keh keh keh
gedik santai btol la kaw ni cumie.


*wink wink*




enough of membebel. tadikan aku gi cari kerja. hahaha
macam lawak plus sengal pun ada. cuti tak smapai sebulan lagi baru gedik-gedik nak gi carik kerja. meroyan la katakan. meroyan tengok windows dekat jusco tu semua tulis SALE sebesar-besar alam. dah lama duduk rumah, keluar duit pun macam air. baget macam anak orang kaya baru je an..sekarang dah jatuh bankrap. muahahaha. tapi kan akak tu bagi je aku isi borang kerja tu. nak jaga hati kut. lantak la..hehehe
kalau dapat best jugak. sampai date..aku resign la an. 


hurmm..nak tengok cite korea macam malas pulak. entah la kenapa ngan aku ni. semua malas plak ai. selalu pantang ada masa terluang blog-ging, movie-ing, sleep-ing. bila balik rumah laen plak jadi. berkurung dalam bilik baca novel..tak pun tengok cicak bergusti. jangan kacau aku sudah!
takpelah..meh tengok jap dalam hard disk ada cite pe. korean..out. melayu, lagi la out, mat saleh..hmm..ehhh ada vampire's assistant la. bila masa aku amek ea? takpelah..dulu meroyan sangat nak tengok kat wayang, ni dah berkurun dah baru nak tengok. ish ish ish


*biasalah..i'm a busy man.eh girl. hehehe*


actually kan, drama korea, witch yoo-hee yang aku macam nak gila tengok minggu lepas tu tak khatam lagi pun. hahaha. baru episod 13 kot. tah la..lupa dah. esok jela sambung. malam ni tengok vampire's assist. nak join??
btw, sape taw cite korea yang latest dan best? bagitaw sket..bole download bawak balek u. hahaha


*macam sempat je nak tengok, tapi kalau tak pun..aku akan sempatkan jugak.*
okeh..tu je untuk malam ni..hehehe
good night guys.. :))


.gambar tak ada motif.
i like this pixie..comel
<3<3<3


p/s--> my name is atiqah but just call me cumie.
          tak memasal..hahaha
          nak iklan kejap boley??
              inche jimmy, cik hati cakap dia sayang awak.

4 comments:

.:Farah Liyana:. said...

hye! fara dtg baca blog awk ;)

~cUmIeChIqI~ said...

tengs fara.. :)

saiazuan said...

hmm.. latest fugitive plan b la an? yg rain blakon tu

~cUmIeChIqI~ said...

ow yeke?? huu..tengs yeah 4 da info. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...