::my followers::

Monday, June 28, 2010

3rd award :)

assalamualaikaum..huhu formal je gaya kan?
actually tujuan aku menulis blog hari ni sebab aku dapat award
my third award 
exclusively from cik dyanasujak
ceit..yeye je exclusively an?
hahaha


inilah award yang diberi
simple je kan? kan??
*mula nak merapu*
memang lumrah alam, eh bukan.
memang lumrah tag mesti ada soalan yang kena jawab

.anda mesti memuji pemberi awards.
wahhhh
ada jugak soalan award macam ni an??
hahaha
okayyy cik dyana ni kawan cik nadnadd
nampak gaya macam sweet and baik je.
tapi sure dia baik sebab tu bagi award kat aku kan??
*bodek ni*
ngee~

.sila beri award ini kepada 10 blogger yg laen.
10? ramainyer aku bagi lucky 7 je la eh. hehehe sebab i like 7 so much!

fatin nabila
fawh ahmad
izzah
amyny
amalina
elleyayah
alya

.anda mesti beritahu kpd tag blogger td.
okayy..aku bagitaw la nanti
kalau rajin eh. 

.bagaimana anda boleh digelar sbg blog yg best dan great.
erk? ya meh?
hurmm..dah ada orang bagi award ni mesti la dia tahu sebabnyer
kan kan kan?
hahaha
thanks to my followers
tanpa anda siapalah saya
agagaga
berangan nak bagi award dekat my 50th follower..
:)
insya-Allah

okeh..cukup la an? nak tengok hindustan lagi!! ngee~

p/s--> main hoon na means i'm here

2 comments:

pemetik bintang said...

yay!!!ahahah
thanks2 ;))))

lalalal~~dpt award yey2 gedik2*

~cUmIeChIqI~ said...

hahaha
tah pape..
welcome :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...