::my followers::

Friday, June 18, 2010

entry kosong

kindly ignore what i post here. :)


duhh..
aku nak membebel.tapi tak tahu nak bebel pasal apa.
dalam otak aku ni macam-macam isu
and 'mereka' berebut-rebut nak aku cerita pasal 'mereka'
bosan la pulak.
suddenly meg cabot doesn't make me smile.
hlovate doesn't make me rhyme.
apa la masalah aku sekarang ni?
PMS maybe?
no..lambat lagi
habis tu kenapa ni?
entah.dan entah
aku sendiri tak tahu kenapa
dan apabila korean drama turut tak memberi kesan
potret kim bum pun di pandang sayu
hahaha
bear pink aku pun sudah selamat bertapa di bawah meja
anis suruh dia kawan dengan cicak kat situ.


mengantuk sudah tapi kelopak mata memprotes tak mahu pejam
am i missing someone?
don't think so
i am not missing anyone
well, yeah. but just nemo, nad, mimi.
dan kesudahannya


"fly me to the moon, and let me play among the stars, let me see what spring is like 
on jupiter and mars, in other words, hold my hand, in other words, darling kiss me,
fill my heart with song, let me sing for ever more, you are all I long for
all I worship and adore, iother words, please be true
in other words, I love you" 

again and again sampai cicak pun dah bosan agaknyer dengar lagu tu.
tapi..bia la.suka hati mak bapak aku la.aku punya mp3.
duh..putus fius la sejak kebelakangan ni.
lagi sekali aku habiskan chocolate chips.
hahahaha!


p/s--> little bit down :(

5 comments:

fatinhidup said...

cumie, buatlah shoutmix tuh. sng nak borak..

naima manan said...

haha sian omey kne simpan...
good effort!! go gurl!! :)

~cUmIeChIqI~ said...

huhu..:))

nadzirah.zulkepli said...

rindu awak jugak!
:DD

~cUmIeChIqI~ said...

yaa.. :))
bile nak meronggeng lagiagaknyer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...