::my followers::

Friday, June 25, 2010

sappy.sappy things

kenapa ye orang suka dengar lagu sedih, tengok movie sedih bila dia sedih?
anyone can tell me some reasons?
haha..why did i questioned myself about this?
entah la. maybe aku pun tengah sedih?
aku sediri tak boleh nak define sedih sebab apa
biarlah rahsia..huhu

hari ni aku terkena virus hindustan. tak tahu lah dari siapa.
tiba-tiba ada mood nak buat marathon filem hindustan
aku dulu peminat hindustan masa kecik-kecik
sampai mak-mak sedara panggil aku kajol sebab i looked like mixed blood.
petang tengok my name is khan
tak lama sangat 2 jam setengah aja
malam tengok kuch kuch hota hai
3 jam 5 minit tercongok depan pc
my favorite movie ever..
mama yang ajar aku tengok hindustan..
*she's my aunty*
missing her a lot.
sedih la movie ni..
nak tengok movie hindustan kena prepare kotak tisu kat sebelah okay.
;p

pengajaran dari kuch kuch hota hai
love is friendship
kalau ada jodoh tak kemana
lambat atau cepat saja
tapi tapi
aku tak suka lambat..hahaha
you better come fast!

nak jiwang kejap boleh tak??
boleh je..this is my blog, not yours. you may leave if you don't like it.
*emo kejap*

*******


Dan

Bila esok datang kembali

Seperti sedia kala

Di mana kau bisa bercanda

Dan
Perlahan kau pun
Lupakan aku mimpi buruk mu
Dimana telah ku tancapkan duri tajam
Kau pun menangis menangis sedih
Maafkan aku

Dan
Bukan maksud ku
Bukan ingin ku melukaimu
Sedarkah kau di siniku pun terluka
Melupakanmu menepikanmu
Maafkan aku

Lupakanlah saja diriku
Bila itu bisa membuatmu
Kembali bersinar
Dan berpijar seperti dulu kala
Caci-maki saja diriku
Bila itu bisa membuatmu
Kembali bersinar
Dan berpijar seperti dulukala

p/s--> wish he had said those things to me. 

2 comments:

Lina_Lin said...

adoiyai..
cumie berjiwang-jiwangan..
ta der reason nape org sedey layan mende2 sedey..
sume 2 sbb ati..
right??

~cUmIeChIqI~ said...

hahaha..yaa..
:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...