::my followers::

Thursday, June 10, 2010

gendang dalam perut.







Attention to all Students !!

Final Examination Results for Semester 2 2009/2010 will be published through Student Portal on 10 June 2010 at 12 pm (after University Senate Meeting). Please login and click Examination Result. 


cuak sungguh nak tunggu esok. rase macam nak pinjam pintu sesuka hati doraemon malam ni jugak!!
tengok result dulu sebelum orang laen.
tapi2..still tak berani nak tengok result esok.
tamau check la.
takot yang teramat sangat ala-ala nak ambil result spm dulu. tapi perasaan lepas dapat result masa spm tu tak se-best perasaan masa lepas ambil result pmr.
dah tu agak-agak esok macam mana yer?
adakah sama macam perasaan masa tengok keputusan final semeseter 1 pspm tahun lepas dan keputusan spm dua tahun lepas???
atau seperti kegembiraan masa ambil slip keputusan pmr??
Ya Allah..tabahkan hatiku dan permudahkan urusan ku .
AMINN..



3 comments:

fatinhidup said...

skg pon da leh cek.. haha

~cUmIeChIqI~ said...

ya meh? ko da ke?

Anonymous said...

xanax alprazolam xanax bars street price 2012 - what do generic xanax bars look like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...